Juha Mäki-Jussilan Äkkiä viime kesänä avaa Mäntän kuvataideviikkojen kesäelokuvafestivaalin

Juha Mäki-Jussilan Äkkiä viime kesänä avaa Mäntän kuvataideviikkojen kesäelokuvafestivaalin

Juha Mäki-Jussilan Äkkiä viime kesänä (2013) esitetään Mäntän kuvataideviikkojen kesäelokuvafestivaalin alkukuvana. Maksuton festivaali järjestetään lauantaina 12.8. klo 13–18 Bio Säteessä.

Aiemmin muun muassa Melbournen animaatiofestivaaleilla, Akbankin lyhytelokuvajuhlilla ja Lausannen underground- ja musiikkielokuvafestivaaleilla nähty Äkkiä viime kesänä on kokeellinen animaatio, joka perustuu Tennessee Williamsin samannimiseen näytelmään. Teos koostuu alkuperäisen näytelmän osista, joissa näyttelijätyön hoitavat kasvit.

Juha Mäki-Jussila on monialainen taiteilija, joka asuu ja työskentelee Karkkilassa. Hän on opiskellut Oriveden opistolla, Kokkolassa Nordiska konstskolanissa ja Helsingin Kuvataideakatemiassa, josta valmistui vuonna 1997. Mäki-Jussila on osallistunut lukuisiin kansainvälisiin sekä kotimaisiin videofestivaaleihin, kuten Euronight ’06 Nuit Blanche, An All Night Contemporary Art Thing, Toronto, Kanada (2006), The Independent Film Festival of Boston, USA (2005) ja Echigo-Tsumari Art Triennal, Japani (2003). Hän on osallistunut yksityis- ja ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla.


Mäntän kuvataideviikkojen kesäelokuvafestivaali 12.8.2017

Lisätietoja: Mäntän kuvataideviikot


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.

Copyright © 2019 AV-Arkki