AV-arkki mukana Educa-messuilla 24.-25.1.2014 uudistamassa mediakasvatuksen kenttää!

AV-arkki mukana Educa-messuilla 24.-25.1.2014 uudistamassa mediakasvatuksen kenttää!

Suomen johtava valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 24.-25.1.2014.  Tammikuisen tapahtuman teemaksi on valittu tulevaisuuteen suuntaava ”Suomi osaamisen kärjessä 2030”.

AV-arkki osallistuu Educa-messuille mediakasvatuksen torille yhdessä muiden mediakasvatuksen toimijoiden kanssa. Messuilla julkistetaan AV-arkin opetustarkoitukseen suunnitellusta verkkopalvelusta AV-arkki.fi/edu uudistettu versio. Osastomme numero on 6G92.

AV-arkki on suomalaisen mediataiteen levityskeskus. Tehtävämme on promotoida, levittää ja jaella suomalaista mediataidetta. Oppilaitoksille suuntautuva jakelu on osa AV-arkin tehtävää. Haluamme olla mukana kasvattamassa sekä tulevaisuuden taiteilijoita että taiteen kokijoita.

AV-arkki.fi/edu -verkkopalvelu vastaa opettajien tarpeeseen saada helppokäyttöistä ja hyvin suunniteltua opetusmateriaalia lasten ja nuorten media- ja taidekasvatukseen. Tavoitteemme on tukea opettajien työtä tuottamalla laadukasta opetusmateriaalia, joka soveltuu hyvin monenikäisten lasten kanssa työskentelyyn. AV-arkin opetuspaketit ja verkkopalvelussa katsottavat mediataideteokset mahdollistavat eturivin kotimaisten taiteilijoiden teosten hyödyntämisen osana alakoulujen opetusta.

AV-arkki.fi/edu verkkopalvelua on uudistettu käyttäjäpalautteen perusteella. Sivustolle käyttäjäksi rekisteröityvät saavat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ensi viikonlopusta eteenpäin.

AV-arkin tuottamien Mitä kuuluu? ja Kuka kertoo? -opetuspakettien kirjalliset materiaalit voi ladata ilmaiseksi AV-arkki.fi/edu verkkopalvelusta. Samoin opetuspaketteihin liittyvät mediataideteokset ovat rekisteröityneille käyttäjille vapaasti katsottavissa palvelussa. Tule kysymään lisää messuosastoltamme! Opetuspakettien kirjallista materiaalia jaetaan osastollamme vieraileville!

Educa- messut ovat osa AV-arkin 25. toimintavuoden juhlaohjelmaa.

kuka_kertoo_opetuspakettimita_kuuluu_opetuspaketti

Copyright © 2018 AV-Arkki