Lisätietoa Teokset / Valkoista sokeria

White Sugar
White Sugar
White Sugar

Valkoista Sokeria on teos muukalaispelosta, naisvihasta ja kansanidentiteetistä. Se on myös rakkaustarina. Suomalaiset kansantarut ja kultakauden maalaukset ovat inspiroineet teosta, joka käsittelee patriarkaalista yhteiskuntaa, kulttuuriperinnön sulkeutuneisuutta sekä tämänhetkistä maahanmuuttoa ja rasismia koskevaa keskustelua. Teoksesta on myös kaksikanavainen installaatioversio.

Lisätietoa ja esikatselumateriaalia tästä teoksesta saa henkilökunnaltamme.

Teoksen alkuperäinen nimi / White Sugar
Teoksen nimi englanniksi / White Sugar
Asiasanat / femisnismi, kehonkuva- ja kulttuuri, rakkaus, fiktio, luonto, pelko, naiset, ihmissuhteet, rasismi, identiteetti, maisema, yhteiskunta, naisviha, muukalaisviha, kansankertomukset, kulttuuriperintö, kansallismaisema
Tyyppi / Nauhateos
Genre / HLBTQI, poliittinen kommentaari
Maa / Suomi, Iso-Britannia
Kuvasuhde / 16:9
Kesto / 00:10:24
Kieli / Suomi, Englanti
Ääniformaatti / Stereo
Valmistumisvuosi / 2018
Työryhmä / Anikó Kuikka (Kuvaaja), Thomsen Fraya (Säveltäjä), Anikó Kuikka (Ohjaaja), Jojo Erholtz (Leikkaaja), Jukka Jokiranta (Näyttelijä), Roy Boswell (Näyttelijä), Liisa Sofia Pöntinen (Näyttelijä), Tuukka Haapakorpi (Näyttelijä), Simo Räty (Näyttelijä), Joel Slotten (Näyttelijä), Jarkko Moilanen (Näyttelijä), Man Yau (Näyttelijä), Anne Pasanen (Graafinen suunnittelu), Ella Kuikka de Godoy (Maskeeraaja), Laura Välimäki (Maskeeraaja), Alana Francis (Tuotantopäällikkö), World Harmony Orchestra / - (Musiikki), Anikó Kuikka (Käsikirjoittaja), Anikó Kuikka (Tekijä), Aleksi Tegel (Äänisuunnittelu)
Verkkosivu / http:// 
Copyright © 2019 AV-Arkki