Lisätietoa Teokset / Preclinical body

Preclinical body
Preclinical body

Videoteos Preclinical body on de- ja rekonstruktio lääketieteen koulutuksessa esiintyvistä oppimistilanteista, ja niissä representoiduista kehoista. Perusasetelma lainautuu niin sanotusta discovery learning -kontekstista, jossa opettaja ja oppilaat kokoontuvat pöydän ääreen ratkaisemaan lääketieteellistä ‘mysteeriä’. Opettaja esittämä skenaario paljastuu sivu kerrallaan, ja prosessissa lomittuvat todellinen traumatilanne ensiavussa ja rauhallinen luokkahuonekeskustelu. Eri kokemukset ajasta, roolit potilaana, lääkärinä ja sairaanhoitajana, sekä oppimistilanne eri persoonallisuuksineen muodostavat monitasoisen tekstin jossa rytmi, intensiteetti ja tyylilaji vaihtelevat. Videoteoksessa esiintyvät seitsemän opiskelijaa ja viisi opettajaa Albertan yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta.

Lisätietoa ja esikatselumateriaalia tästä teoksesta saa henkilökunnaltamme.

Teoksen alkuperäinen nimi / Preclinical body
Asiasanat / kehonkuva- ja kulttuuri, tiede, koulut (oppilaitokset), kuolema, pelko, haastattelut, dialogi, filosofia, taudit
Tyyppi / Nauhateos
Genre / dokumentti
Maa / Kanada, Alankomaat
Kuvasuhde / 16:9
Kesto / 00:10:14
Kieli / Englanti
Ääniformaatti / Stereo
Valmistumisvuosi / 2012
Työryhmä / Kaisu Koski (Kuvaaja), Kaisu Koski (Leikkaaja), Kaisu Koski (Käsikirjoittaja), Kaisu Koski (Tekijä), Kaisu Koski (Äänisuunnittelu)
Copyright © 2018 AV-Arkki