Esitysoikeuksien vuokraaminen

AV-arkki kerää esityskorvauksia jäsentensä teosten esittämisestä. Esityskorvauksista 60% tilitetään taiteilijoille rojalteina. Loppu käytetään AV-arkin kulujen kattamiseen.

AV-arkin hyödyntäminen on kustannustehokasta ja resursseja säästävää. Huolehdimme asiakkaidemme toiveista ja esityskorvaus sisältää AV-arkin koko palvelupaketin:

– henkilökunnan tietotaito ja neuvonta teosvalinnoissa sekä teknisissä kysymyksissä
– teknisesti parhaan mahdollisen esityskopion valmistaminen asiakkaan tarpeisiin
– lehdistömateriaalin käyttöoikeus
– tekijänoikeuspalkkiot taiteilijoille

Henkilökuntamme auttaa kaikissa teosten vuokraamista sekä teoshankintoja koskevissa kysymyksissä!

Esitysoikeuksien vuokraamisen ehdot:

Hinnat

Kaikki AV-arkin hinnat pitävät sisällään arvonlisäveron (alv 0%). Esityskorvaus sisältää esityskopioiden vuokran ja oikeuden teoksia koskevan tiedotusmateriaalin käyttöön. Käsittely- ja postituskulut lisätään toimituksen hintaan.

Esityskorvaukset löydät hinnastostamme täältä.

Toimitus
Toimitusaika on n. 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta (toimitusaika ei sisällä postituksen viemää aikaa). Kiiretilauksista laskutetaan erikseen.

Palauttaminen
Esitysmateriaalin myöhäisestä palauttamisesta laskutetaan erikseen. Palauttamatta jätetty materiaali laskutetaan asiakkaalta esityskorvaushinnaston mukaisesti.

Videoiden formaatit
Kaikkia teoksia ei ole saatavilla kaikissa esitysformaateissa. Tietyn esitysformaatin tai NTSC-standardin toimittaminen voi edellyttää ylimääräistä aikaa ja kustannusta.

Tilauksen tekeminen tarkoittaa AV-arkin teosvuokrauksen ehtojen hyväksymistä.

Vuokrauksen ehdot ovat seuraavat:

– Esityskopiot ja kaikki mahdolliset esikatselukopiot tulee palauttaa AV-arkkiin tapahtuman jälkeen (2 viikon sisällä tapahtuman päättymisestä).
– Jos teoksen esittäminen on tapahtunut digitaalisesta tiedostomuodosta (ei fyysiseltä esityskopiolta kuten Blu-ray, DVD) tulee toimitettu tiedosto sekä kaikki siitä tehdyt kopiot tuhota vuokrajakson jälkeen.
– Teosta ei saa ladata verkkoon, käyttää promootiotarkoituksiin tai esittää muussa muodossa kuin mitä AV-arkin kanssa on etukäteen sovittu.
– Teoksen/teosten kopioiminen ja/tai tallentaminen on ehdottomasti kielletty.
– Teos ei saa jäädä osaksi (yksityistä tai julkista) arkistoa tai kirjastoa.
– Teos esitetään vain etukäteen sovittuna ajankohtana. Kaikista lisäesityksistä pitää sopia erikseen ja maksaa hinnaston mukainen esityskorvaus.