Työharjoittelijaksi AV-arkkiin!

AV-arkissa on monenlaisia harjoittelumahdollisuuksia esimerkiksi medianomiksi tai kulttuurituottajaksi opiskeleville. Myös korkeakouluopintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa (taidehistoria, media/taidekasvatus, viestintä) ja gradun aihetta etsiviä osaajia kannustetaan ottamaan yhteyttä!

Työharjoittelun suorituspaikka on AV-arkin toimitilat Kaapelitehtaalla, Helsingissä.

Hakuohjeet:

Lähetä hakemuksesi, jossa lyhyt kuvaus osaamisestasi, työkokemuksestasi ja opinnoistasi AV-arkin toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttilalle sähköpostitse osoitteeseen rekry@av-arkki.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Harjoittelujaksojen toivotaan kestävän vähintään 3 kuukautta. Ota huomioon, että AV-arkin toimisto on aina suljettu heinäkuun ajan henkilökunnan lomien vuoksi.

AV-arkki on vuodesta 1989 tehnyt uraauurtavaa työtä suomalaisen mediataiteen levittäjänä. AV-arkki on avannut taiteilijoille mahdollisuuksia saada työtään tunnetuksi kansainvälisesti. AV-arkin toiminta on myötävaikuttanut suomalaisen mediataiteen kansainväliseen menestykseen. Toiminta on ainutlaatuista sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. AV-arkki on jäsenmäärältään ja toimintansa laajuudelta suurin kotimainen mediataidealan järjestö.

Lisätietoja saa AV-arkin toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttilalta, yhteystiedot löytyvät täältä.