MEDIATAIDE KASVATTAA!

Etusivu

Tervetuloa AV-arkin media- ja taidekasvatukseen erikoistuneeseen verkkopalveluun!

AV-arkki.fi/edu -palvelu vastaa opettajien tarpeeseen saada helppokäyttöistä ja hyvin suunniteltua opetusmateriaalia lasten ja nuorten media- ja taidekasvatukseen. Tavoitteemme on tukea opettajien työtä tuottamalla laadukasta opetusmateriaalia, joka soveltuu hyvin monenikäisten lasten kanssa työskentelyyn.

Mediataide kyseenalaistaa usein tavanomaista mediakuvastoa ja toimii hyvin myös audiovisuaalisen kerronnan perusopetuksessa. AV-arkin opetuspaketit ja verkkopalvelu AV-arkki.fi/edu mahdollistaa eturivin kotimaisten taiteilijoiden teosten hyödyntämisen osana alakoulujen opetusta. Haluamme olla mukana kasvattamassa sekä tulevaisuuden taiteilijoita että taiteen kokijoita. Verkkojakelu mahdollistaa oikean taiteen hyödyntämisen kaikissa kotimaisissa kouluissa.

AV-arkin tuottamien Mitä kuuluu?  ja Kuka kertoo? -opetuspakettien kirjalliset materiaalit voi ladata ilmaiseksi tästä verkkopalvelusta. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat näyttää opetuspaketteihin liittyviä teoksia verkkovideoina osana opetusta. Palvelu on ensisijaisesti tarkoitettu esi- ja alakoululaisten taide- ja mediakasvatukseen. Palvelun käyttäminen on opettajille ja oppilaitoksille ilmaista. 

AV-arkki on suomalaisen mediataiteen levityskeskus. Tehtävämme on promotoida, levittää ja jaella suomalaista mediataidetta sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

AV-arkki toivottaa kaikille oivaltavia hetkiä mediataiteen äärellä!

Käyttäjäksi voit rekisteröityä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake näkyy vain käyttäjille jotka eivät ole sisäänkirjautuneet henkilökohtaisilla tunnuksillaan. Sisäänkirjaantuminen tapahtuu sivun oikeassa yläreunassa.

AV-arkki.fi/edu palvelun teknistä toimivuutta on parannettu tammikuussa 2014. Tämän vuoksi 23.1.2014 ennen lähetetyt salasanat videoleikkeisiin eivät enää toimi. Pyydämme käyttäjiä luomaan uuden, henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Oppilaitoksen tiedot

Lähettämällä tämän lomakkeen sitoudun esittämään opetuspaketteihin liittyvä teoksia ainoastaan opetuskäytön yhteydessä. AV-arkki saa lähettää minulle toimintaansa ja opetusmateriaaleja koskevaa viestintää. AV-arkki saa lähettää minulle kyselyjä opetusmateriaalien toimivuutta koskien. Sitoudun noudattamaan palvelun käyttöehtoja.

Sivuston kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Materiaali on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön ja sen kopioiminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.