logoMediataide Kasvattaa

Etusivu

Tervetuloa AV-arkin media- ja taidekasvatukseen erikoistuneeseen verkkopalveluun!

Verkkopalvelu vastaa opettajien tarpeeseen saada helppokäyttöistä ja hyvin suunniteltua opetusmateriaalia lasten ja nuorten media- ja taidekasvatukseen. Tavoitteemme on tukea opettajien työtä tuottamalla laadukasta opetusmateriaalia eri ikäisten lasten kanssa työskentelyyn.

Mediataide kyseenalaistaa usein tavanomaista mediakuvastoa ja toimii hyvin myös audiovisuaalisen kerronnan perusopetuksessa. AV-arkin opetuspaketit ja verkkopalvelu mahdollistavat kotimaisten eturivin taiteilijoiden teosten hyödyntämisen osana opetusta.

Haluamme olla mukana kasvattamassa sekä tulevaisuuden taiteilijoita että taiteen kokijoita. AV-arkin verkkopalvelu mahdollistaa oikean taiteen esittämisen ja hyödyntämisen kouluissa.

Uusia opetuspaketteja, katsottavia teosesimerkkejä ja tehtäviä pyritään tuottamaan palveluun lisää vuosittain, hankerahoituksesta riippuen. Otamme mielellämme vastaan yhteistyöehdotuksia ja kehittämisideoita!

Mitä verkkopalvelussa on tarjolla?

– Neljä teemallista oppimateriaalipakettia: Mitä kuuluu?Kuka kertoo?Mikä on totta? & Miten tutkin?

–  Tehtävät-osiosta voit erilaisilla hakutermeillä etsiä omaan opetukseesi soveltuvia tehtäviä nopeasti.

– Tehtäviin liittyvät videoteokset ovat katsottavissa ja esitettävissä tehtävät- ja oppimateriaalit-alasivuilla.

Miten käytän palvelua?

– Voit rekisteröityä palveluun tästä linkistä.

– Ennen opetuksen aloittamista opettajan tulee myös tutustua palvelun yleisiin käyttöehtoihin.

AV-arkki on suomalaisen mediataiteen levityskeskus

Tehtävämme on promotoida, levittää ja jaella suomalaista mediataidetta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. AV-arkki on tehnyt uraauurtavaa työtä suomalaisen mediataiteen levittäjänä vuodesta 1989. AV-arkki on avannut taiteilijoille mahdollisuuksia saada työtään tunnetuksi kansainvälisesti. AV-arkin toiminta on myötävaikuttanut suomalaisen mediataiteen kansainväliseen menestykseen. Toiminta on ainutlaatuista sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. AV-arkki on jäsenmäärältään ja toimintansa laajuudelta suurin kotimainen mediataidealan järjestö. AV-arkki toivottaa kaikille oivaltavia hetkiä mediataiteen äärellä!

Rekisteröidy käyttäjäksi

Oppilaitoksen tiedot

Lähettämällä tämän lomakkeen sitoudun esittämään opetuspaketteihin liittyvä teoksia ainoastaan opetuskäytön yhteydessä. AV-arkki saa lähettää minulle toimintaansa ja opetusmateriaaleja koskevaa viestintää. AV-arkki saa lähettää minulle kyselyjä opetusmateriaalien toimivuutta koskien. Sitoudun noudattamaan palvelun käyttöehtoja

Sivuston kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Materiaali on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön ja sen kopioiminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.